понедельник, 24 ноября 2014 г.

Новини


    19 листопада представники клубу «Успіх» Миколаївської гімназії №3 Нагірняк Єлизавета, Месхія Діана та Чинаєва Аліна  разом із психологом   Склярук О.В.  завітали на круглий стіл «Закохані в педагогіку», якій відбувся на базі  Миколаївського  національного університету  ім. В.О. Сухомлинського.


    Обговорювався певний ряд питань: сучасний вчитель – який він? Чому я обрав професію вчитель? Як Ви розумієте вислів В.О. Сухомлинського:   «Серце віддаю дітям»?  Педагогічна професія у ХХІ столітті: плюси та мінуси.
   Брали участь у роботі круглого столу викладачі, студенти, випускники шкіл міста Миколаєва, майбутні абітурієнти та Літвін Світлана Миколаївна - заступник директора департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації – начальник управління освіти та ресурсного забезпечення. 
 
    Спочатку присутнім запропонували переглянути презентацію «Екскурсія по університету», з якої дізналися історію створення навчального закладу, її структуру.  Згодом студентами  були представлені  кафедри,  розповідаючи докладніше про кожну.
   Студенти факультету музичної освіти  відомі в Україні та за її межами.  Ансамбль гітаристів «Goldenguitars»показали свій чудовий номер, такими чином усі могли поринути у інший світ,світ музики.  Факультет телебачення  продемонстрував відеоролик «Студентське телебачення». Факультет іноземної філології, чітко зазначив свої плюси: можлива практика за кордоном. Знаючи іноземні мови, можна їх застосовувати у різних професіях, працювати в департаментах освіти. Студенти педагогічної освіти, біологічної та  механіко-математичного факультету також виступили, акцентуючи увагу на своїх перевагах.
   Протягом обговорення присутнім надавалося право задати питання  викладачам та студентам. 
   Після закінчення Месхія Діана взяла інтерв’ю у С.М Літвін, в якому висвітлено  такі питання: майбутній вчитель -  якій він?  Три якості, якими повинен володіти  успішний вчитель.
                                                                                          Матеріал підготувала Нагірняк Ліза.
 
                              

Комментариев нет:

Отправить комментарий