четверг, 26 сентября 2013 г.

Новини

 
23 вересня відбулося чергове засідання Шкільного клубу підприємництва. Заняття проводила практичний психолог Склярук. О.В.  
Тема заняття.Успіх в житті сучасної молоді. «Я буду успішним вже сьогодні та назавжди!»
Мета нашого психологічного заняття: дати визначення психології успіху, з’ясувати від яких чинників залежить успіх людини, скласти характеристику успішної особистості, пригадати успішних людей Миколаївської гімназії №3, міста Миколаєва, України, Світу.
Ключові слова, поняття до заняття: Поняття успіху. Складові психології успіху: віра в себе, тяжіння хорошого, тобто «Успішні люди притягують до себе успішних. Щасливі люди притягують до себе щасливих». Боротьба з невдачами. Позитивнийсвітогляд.
Ми живемо в прекрасний час - час великих можливостей. Все більше число людей домагається більших успіхів. І з кожним роком ця ситуація поліпшується. Зараз з'являється все більше і більше інформації про те, як досягти успіху в бізнесі, особистому житті і так далі. Ця інформація, це розуміння, ці ідеї, як вода, розтікаються в усі куточки і досягають кожної людини, яка готова їх прийняти і використовувати. Але найголовнішою проблемою для абсолютної кількості людей, бажаючих стати успішними, є проблема почати діяти, почати робити щось прямо зараз, після того, як вони прочитали або вивчили навчальний матеріал. Але неможливо стати успішним відразу -  за один місяць і навіть рік. Успіх - це поступальний рух вперед, розвиток і саморозвиток, досягнення поставлених цілей, постановка нових вершині так далі.Зростання веде до ще більшого зростання.
Почавши змінюватися, вдосконалюючись крок за кроком,
можна змінити, що завгодно.
Перед членами клубу виступили студенти-практиканти, які проходять практику в гімназії.    Вони розповіли про співпрацю МНУ ім. В.О.Сухомлинського та Миколаївської гімназії№3,  студентство проявило інтерес до участі в ШКП.Сьогодні, у порівнянні з іншими історичними епохами, все більше людей прагнуть до успіху. І все більше людей її досягають. Напевно, ніколи ще не існувало стільки можливостей для перетворення мрії в реальність, як в наші дні. Переважна кількість успішних людей починали з нуля, пробували кілька разів, поки добилися успіху. Але для цього вони щось робили. Вчилися на своїх помилках, вивчали досвід інших людей і врешті-решт досягали успіху.Якщо ви до цих пір не стали успішним, значить, в першу чергу вам треба змінити себе. Придбати ті знання і навички, які допоможуть вам дійти до мети.
                                                                                                                    Склярук О.В.











 
 

1 комментарий:

  1. Прекрасный проект! Молодцы гимназия! С удовольствием перечитал все странички блога. Актуально, так нужно сегодня всем нашим детям. Учителя - так держать!

    ОтветитьУдалить