воскресенье, 17 ноября 2013 г.

Підсумки роботи у нашому блозі

Шановні читачі блогу, дозвольте оголосити деякі підсумки нашої роботи. Лідером читацької уваги є рубрика, яку веде психолог нашої гімназії Склярук О.В. Протягом трьох місяців, що існує наш клуб і наш блог, її сторінку переглянуло більш ніж 2000 читачів. Дякуємо Оксані Володимирівні за цікаві поради.
Серед рубрик, що ведуть учні, лідером є рубрика "Титани бізнесу". Її започаткувала Ліза Долінчук, дякуємо їй за цікаві матеріали. Рубрику продовжив Давид Габрієлян. Саме Давид є лідером в умовній номінації "Розповім цікаво всім про все". Дякуємо Давиду за роботу. Він є лідером по кількості поданих статей до блогу. Його цікаві матеріали розміщені у рубриках "Титани бізнесу", "Одиночество в сети", "Дрес-код", "Клуб споживачів". Читачі клубу чекають на інформацію від Влада Юрчака. Він зацікавив нас своїми статтями і... покинув. Влад! Ти де?
Цікаві матеріали надали Марія Шамшуріна ("Новини Євросоюзу") і Ганна Костів ("Школа для Рокфелера"), їх матеріали зацікавили читачів теж. Всіх бажаючих писати до блогу запрошуємо до співпраці. Ще раз дякуємо постійним ведучім рубрики "Відеоматеріали" Тарасової Катерині и Нагірняк Єлизаветі, яка прикрашає наш блог цікавими фото і слідкує за наповненням "Фотогалереї". Ці рубрики є лідерами по кількості відвідувачів. Дякуємо всім за роботу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий