четверг, 23 октября 2014 г.

Цікаво і корисно!


Психолог стверджує, що правильний вибір професії в шкільні роки - один із найважливіших факторів формування успішного дорослого життя.

23 жовтня представники Шкільної академії підприємництва Миколаївської гімназії №3 та практичний психолог Склярук О.В. взяли участь у круглому столі Миколаївського Корабельного центру зайнятості. Головний спеціаліст відділу "Активної підтримки безробітних", Редчиць Тетяна Юріївна цікаво і докладно розповіла нам про вибір, який вже зовсім скоро ми маємо зробити - про вибір майбутньої професії.

Універсальна формула для вибору професії виявилася легшою, ніж ми гадали. По-перше, це - бажання. “Хочу - значить робитиму!” По-друге, дуже важливі отримані знання і власні схильності. По-третє - ми маємо орієнтуватися на ті професії, які користуються попитом у сучасному світі. Виявляється, в Миколаєві це - газоелектрозварювальники, техніки та програмісти. Зараз роботодавці шукають універсальних працівників. А без знання іноземних мов - нікуди! Народна мудрість каже: „Скільки я знаю мов, стільки разів я людина”.

Ми дякуємо працівникам Корабельного центру зайнятості м.Миколаєваза цікаву та пізнавальну розповідь! Тепер ми на крок ближче до досягнення своєї професійної мрії. А в гімназії під керівництвом нашого психолога Склярук О.В. обов’язково поділимося корисною ти цікавою інформацією з профорієнтації з іншими учнями.


Пономаренко Анастасія, учениця 9-А класу
Миколаївської гімназії №3








 

1 комментарий:

  1. містер Педро абсолютно неймовірний. він був таким чуйним, таким терплячим і чесним і просто чудово виконував свою роботу кредитного спеціаліста. Я куплю з ним кожен майбутній будинок, якщо коли-небудь переїду в округ Колумбія. він просто найкращий». Я рекомендую всім, хто тут шукає позику, зв’язатися з кредитним спеціалістом Педро на електронну адресу... pedroloanss@gmail.com зателефонувати в WhatsApp: +18632310632

    ОтветитьУдалить