четверг, 19 декабря 2013 г.

Новини


10 грудня 2013 року у Варшаві проходила заключна конференція польско-українського проекту «Шкільна Академія Підприємництва – 2» під час якої методом голосування були визначені переможці конкурсу на кращий Шкільний клуб підприємництва. ШКП «Успіх» Миколаївської гімназії №3 визначено кращим в Миколаївській області, клуб став призером конкурсу, таким чином Миколаївська область серед переможців. 

19 грудня 2013 року в Миколаївському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти вітали переможців.  Директор Миколаївської гімназії №3 Письменна Марія Федорівна і найактивніші члени клубу отримали нагороду від директора МОІППО Старєвой А.М. Гімназія, яка гідно представила Миколаївську область у цьому проекті, отримала від польських колег мудьтимедійний комплекс, сертифікати керівникам проекту і подарунки найактивнішим членам клубу.






Звернення директора Миколаївської гімназії №3 Письменної М.Ф. до організаторів проекту:

«Шановні колеги! Дозвольте подякувати організаторам міжнародного польсько-українського проекту «Шкільна АкадеміяПідприємництва». Висловлюю вдячність польским колегам за ідею проекту. Дякую за гідну організацію конкурсу директору МОІППО Старєвой Анні Михайлівні, координаторам проекту Пінюгіній Катерині Олександрівні і Слюсар Ольгі Іванівні. Окремо хочу подякувати кервникам Шкільного клубу «Успіх» Печаткіній Оксані Василівні і Склярук Оксані Володимирівні за створення клубу і блогу, за їх дієвість, за натхненну і сумлінну працю. За те, що були надані глибокі знання з економіки, історії, психології. За набуті учнями практичні навички, які несумнівно знадобляться їм в подальшому житті, у виборі професії. Дякую нашим учням, членам клубу за творчість і наполегливість, за здобуту перемогу. Дякую батькам за підтримку і участь у гімназійному житті.  Хочу пригадати рядки із нашого гімназійного гімну: «... ми славу про гімназію по світу понесем...» Це дійсно так. Перемога нашого клубу у міжнародному проекті уславила і нашу гімназійну родину, і місто Миколаїв, і Миколаївську область. Керівники і члени клубу «Успіх» будуть нагороджені в стінах гімназії за створення позитивного іміджу гімназії, нашого міста і нашої країни серед Європейської спільноти.  Сподіваюсь, що із завершенням конкурсу робота клубу продовжиться. Можливо відкриються інші горизонти, з’являться нові ідеї. Бажаю всім успіхів і натхнення у подальшій роботі».

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий