среда, 25 декабря 2013 г.

Вітаємо переможців!


Адміністрація Миколаївської гімназії №3, батьківський комітет, педагогічний колектив і керівники клубу «Успіх» щиро вітають членів клубу з отриманою перемогою у міжнародному проекті-конкурсі «Шкільна Академія Підприємництва – 2». Підсумовуючи результати роботи ми звернули увагу на те, що найактивніші члени нашого клубу насправді можуть вже сьогодні назвати себе успішними людьми. Наша команда принесла перемогу не тільки клубу, а й гімназійній родині, вчителям, батькам. І не тільки в цьому польсько-українському проекті.
 
Вініченко Ірина, учениця 10-А класу, активний член нашого клубу
 посіла 2 місце в міській олімпіаді з української мови і літератури, 3 місце в міській олімпіаді з історії. Ірина стала призером, посіла 3 місце в міській олімпіаді з хімії.

Ісабєкова Зарина, учениця 10-А класу, активний член нашого клубу, стала призером і посіла 3 місце в Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Шамшуріна Марія, учениця 11-Б класу, ії відеоматеріали постійно з’являлися у рубриці «Новини Євросоюзу». Марія «Людина року» нашої гімназії. Стала призером Міжнародного конкурсу імені Тараса Шевченка і посіла 1 місце в Міжнародному конкурсі з української мови  імені Петра Яцика. Бажаємо успіху Марії на обласному етапі конкурсів.

Месхія Діана, учениця 10-А класу, саме вона знайомила всіх читачів з історією Польші. Діана вивчає польську мову, цікавиться культурою и історією цієї країни. Діана посіла 1 місце в Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика. Бажаємо їй перемоги на обласному етапі.

Пуріс Дмитро, учень 11-Б класу, наш «комп’ютерний рятівник» посів 3 місце в міській олімпіаді з інформатики.

 Долінчук Єлизавета, наш штатний журналіст, автор багатьох статей в різних рубриках нашого блогу,  посіла 3 місце в міській олімпіаді з історії.

Костів Ганна, учениця 11-Б класу, активний член нашого клубу, організатор декількох конкурсів, активний блогер, посіла 2 місце в міській олімпіаді з історії. 

Члени клубу Костів Ганна, Шамшуріна Марія, Калашник Олег, Шпаков В’ячеслав стали переможцями міського турніру юних географів. Потім саме вони здобули перемогу і посіли 1 місце в обласному турнірі і будуть представляти Миколаївську область на всеукраїнському етапі турніру у м. Чернівці. 

Підсумовуючи всі ці перемоги можна сказати, що не випадково наш клуб має назву «Успіх». В клубі працюють успішні гімназисти, які є взірцем для всієї гімназійної родини. Бажаємо всім подальшого успіху, натхнення, обов’язково здоров’я і вдачі.

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий